Uitslagen

Uitslagen

Uitslagen 2020 tot 29 oktober

Uitslagen 2020 tot 29 oktober

Wat zijn we trots op onze jeugdschutters, William van Beest schoot maar liefst een PR met 98 punten, Thomar Spee deed dit even na met een PR van 88 punten en Gijs van de Waerdt blijft sterk staan met 94 punten. Goed geschoten heren jullie mogen trots op jezelf zijn. 

Lees meer
Uitslagen 2020 tot 15 oktober

Uitslagen 2020 tot 15 oktober

Afgelopen donderdag kregen we fantastisch goed nieuws, onze voorzitter Elbert van Eck, is de trotse vader geworden van Isabella Eva Dayenne. Van harte gefeliciteerd Elbert en Nikki veel geluk met z’n 3tjes.

Lees meer
Uitslagen 2020 tot 1 oktober

Uitslagen 2020 tot 1 oktober

Vanavond hebben we met de aangescherpte Corona maatregelen weer iets moois neer kunnen zetten. De jeugdleden hebben het op tijd schieten getraind, dit leverde een mooie ervaring per schutter op. 

Lees meer
Uitslagen 2020 tot 17 september

Uitslagen 2020 tot 17 september

Wat een mooie prestaties zijn er de afgelopen 2 weken neergezet. De ene PR volgde de andere op. 
Bij de discipline senior geweer opgelegd schoot Rijk Lekkerkerker maar liefst 98 punten. William van Beest schoot bij de jeugd opgelegd pistool even 87 punten en dit herhaalde hij bij discipline jeugd opgelegd geweer nog 2x met 93 en 95 punten. Thomar Spee schoot bij de jeugd opgelegd geweer zelfs 85 punten en verbeterde zichzelf hiermee met 1 punt. Irma Jaspers pakt het pistoolschieten bij de senioren weer op en is weer terug op haar niveau met 84 punten. Geweldig gedaan allemaal, van harte gefeliciteerd. 

Lees meer
Uitslagen 2020 tot 3 september

Uitslagen 2020 tot 3 september

Na een lange Coronastop mochten we gelukkig op 3 september weer opstarten. Wat was het een feest om iedereen weer in goede doen te mogen ontmoeten. 
En sommige schutters verleren het nooit, zo schoot Rijk Lekkerkerker meteen een PR van 96 punten en kwam Emile met 78 punten weer goed uit de verf. Super gedaan schutters, ga zo door. 

Lees meer
Uitslagen 2020 tot 20 februari

Uitslagen 2020 tot 20 februari

Vanavond heeft trainer Patrick Mijnhout onze schutters weer de juiste ondersteuning en begeleiding gegeven, dit resulteerde in mooie PR’s en kunnen we ons gericht focussen op de adviezen die we aangeboden hebben gekregen. 
Rijk Lekkerkerker schoot een PR van 95 punten, Melvin van Essen en Thomar Spee stonden helemaal versteld van de sprong die ze gemaakt hebben. Melvin schoot maar liefst 8 punten meer dan de vorige keer en kwam uit op een score van 86 punten en Thomar schoot 84 punten dit is zelfs 10 punten meer. Elbert van Eck schoot na de begeleiding van Patrick de mooie score van 83 punten, dit is 4 punten meer dan zijn vorige PR. Schutters van harte gefeliciteerd, neem de adviezen mee en geniet van dit moment. 

Lees meer