Uitslagen 2019

Uitslagen

Uitslagen 2019 tot 21 maart

De score van de schutters blijft aardig in balans, Iris van Eijk schoot vandaag een PR van maar liefst 95 punten. Van harte gefeliciteerd Iris weer een punt hoger uitgekomen dan je vorige PR. 

Lees meer

Uitslagen 2019 tot 14 maart

Vandaag hebben we met de adviezen van Patrick Mijnhout weer goed kunnen trainen. William van Beest en Thomar Spee schoten beide een PR. William schoot 92 punten bij het staand geweer jeugd en Thomar schoot in dezelfde discipline 81 punten. Van harte heren super, ga zo door.

Lees meer

Uitslagen 2019 tot 28 februari

Deze week zijn de uitslagen van vorige week en nu samengevoegd. Vorige week schoot Irma Jaspers met pistool een PR van 89 punten, dit zijn er maar liefst 4 meer dan haar vorige PR. Van harte gefeliciteerd Irma.Op 28 februari 2019 schoten Irma Jaspers bij het opgelegd geweer schieten en Esmee van de Geer bij het jeugd knielend geweer schieten een PR, Irma schoot 91 punten en Esmee 94, goed gedaan dames ga zo door. 

Lees meer

Uitslagen 2019 tot 14 februari

Vanavond is er door iedereen goed getraind, er zijn door 2 schutters PR’s geschoten, dit is Irma Jaspers bij het opgelegd geweer senior, zij schoot 3 punten meer dan haar laatste PR namelijk 89 punten. Ook Kristel Heij schoot bij het geweer opgelegd een PR met maar liefst 8 punten meer en kwam hierdoor op 78 in totaal. Goed gedaan dames, van harte ga zo door. 

Lees meer

Uitslagen 2019 tot 7 februari

Op 7 februari is er weer goed getraind door iedereen, 2 schutters hebben zich mogen verbeteren met een persoonlijk record. Henri Koper schoot 3 punten meer dan zijn vorige record en kwam uit op 95 punten, Thomar Spee schoot 2 punten meer en kwam op 79 punten uit. Goed gedaan heren van harte gefeliciteerd. 

Lees meer

Uitslagen 2019 tot 31 januari

Vandaag zijn er weer persoonlijke records geschoten en wel door Teus Bleijenberg, Teus schoot 4 punten meer dan zijn vorige record en kwam uit op 94 punten. Iris van Eijk schoot 2 punten meer en kwam ook op 94 punten uit. Elbert van Eck heeft een mega PR neergezet, met 82 punten schoot Elbert maar liefst 9 punten hoger dan zijn vorige PR. Gefeliciteerd allemaal, hou dit niveau vast. 

Lees meer